Çorum İl Koordinatörlüğü

İl Koordinatörümüzden İskilip İlçesine Ziyaret


İl Koordinatörümüz Mustafa Mansur YALVAÇER ve Ödeme Talep İşlemleri Birim Amirimiz Bayram ASLAN, İskilip ilçemizi ziyaret etti.

İskilip Kaymakamı Bayezit Bestami ALKAN’ı makamında ziyaret eden ve yeni görev yerinin hayırlı olması dileklerini ileten İl Koordinatörümüz, Sayın Kaymakamımıza Koordinatörlüğümüz faaliyetleri ve TKDK destekleri hakkında bilgi verdi.



İl Koordinatörümüz Mustafa Mansur YALVAÇER ve Ödeme Talep İşlemleri Birim Amirimiz Bayram ASLAN, İskilip Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından düzenlenen, AB ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen Ipard Programı kapsamında Tarım ve Orman Bakanlığı aracılığı ile Yerel Kalkınma Stratejilerinin Hazırlanmasına Teknik Destek Projesi olan Leader Yaklaşımı ve süreci hakkında yapılan açılış toplantısına da katıldı.



Tarım ve Orman Bakanlığı İskilip İlçe Müdürü Ali SÜLÜK’ü de makamında ziyaret eden İl Koordinatörümüz, İskilip Ziraat Odası Başkanı Kamil AKDOĞAN’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Yerel Kalkınma Stratejilerinin Hazırlanmasına Teknik Destek Projesi olan Leader Yaklaşımı ve süreci hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.