Çorum İl Koordinatörlüğü

6.Çorum Tarım Fuarına katıldık



Atlas Uluslararası Fuarcılık tarafından Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Fuar ve Sergi Kompleksi’nde 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenen 6.Çorum Tarım Fuarına, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Çorum İl Koordinatörlüğü olarak stant açarak katılım sağladık.
 
Açılış törenine; Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, CHP İl Başkanı Hasan Suvacı, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Orhan Sarı, İŞKUR İl Müdürü Ali Şahan, SGK İl Müdürü Duran Cesur, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile davetliler katıldı.
 
Konuşmaların ardından Valimiz Sayın Necmeddin Kılıç ve protokol üyeleri hep birlikte fuarın açılış kurdelesini keserek davetliler ile birlikte fuardaki stantları ziyaret ettiler.
 
Fuar boyunca standımıza gelen potansiyel yatırımcılarımıza hibe desteklerimiz ile ilgili bilgilendirme yaptık. TKDK destekleriyle hayat bulan yatırımlardan oluşan slayt gösterisi izleterek, çeşitli ikramlarda bulunduk.
 
45 ilden 500 firmanın stant açtığı ve 250 bin kişinin ziyaret ettiği bildirilen 6.Çorum Tarım Fuarı süresince, standımıza ilgi gösteren halkımıza teşekkür ederiz.