Çorum İl Koordinatörlüğü

TKDK ÇORUM İL KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE GÖREV DEVİR TESLİMİ GERÇEKLEŞTİ.


TKDK ÇORUM İL KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE GÖREV DEVİR TESLİMİ GERÇEKLEŞTİ.

       İl koordinatörlüğümüz bünyesinde 8 yıldır fiilen farklı alanlarda hizmet etmiş ve son 2,5 yıldır İl Koordinatörü olarak görev yapmakta olan Sayın Hakan KÖRPINAR son dönemde artan sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılma talebinde bulunmuştur. 
      TKDK Kurum merkezi tarafından Çorum İl Koordinatörlüğü görevine Sayın Mustafa Mansur YALVAÇER atanmıştır.
       İl Koordinatörlüğünde gerçekleştirilen devir teslim töreninde söz alan Hakan KÖRPINAR; “Beraberce birçok başarılı çalışmaya imza attığımız değerli kurum personelimize teşekkür ediyor, bundan sonra da kurumumuzun başarısı için elimden gelen her türlü desteği ve çabayı göstereceğimi kamuoyunun bilgisine sunuyorum.” Dedi.
Görevi devralan Mustafa Mansur YALVAÇER ise değerli çalışmalarından dolayı Hakan KÖRPINAR’ a teşekkür etti. Bu görev değişimini ülkemize ve ilimize hizmet yolunda bir bayrak yarışı olarak gördüğünü, geçen 5 yıl zarfında IPARD I programı kapsamında ilimizde toplamda 145 milyon TL’lik yatırım yapıldığını ve faydalanıcılarımıza 69 milyon TL hibe ödendiğini belirterek; IPARD II döneminde de amaçlarının Çorum ilimizin AB Hibe desteklerinden maksimum düzeyde faydalanması olduğunu söyledi.
2012 yılından bu yana Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda görev yapan Mustafa Mansur YALVAÇER bir süredir Yerinde Kontrol Birim Amirliği görevini yürütüyordu. 2005 yılında Gazi Üniversitesi Çorum Mühendislik Fakültesi’nden Makine Mühendisi olarak mezun olduktan sonra iş hayatına özel sektörde Kalite Kontrol Mühendisi olarak başladı. 2008 - 2012 yılları arasında MKE Çankırı Silah Fabrikası’nda Planlama Mühendisi olarak çeşitli projelerde görev aldıktan sonra 2012 yılında TKDK Giresun İl Koordinatörlüğü’nde Uzman olarak göreve başladı. 2014 yılından beri TKDK Çorum İl Koordinatörlüğü’nde görev yapan Mustafa Mansur YALVAÇER, TKDK Çorum İl Koordinatörü olarak  asaleten atanmıştır.
     Evli ve 3 çocuk sahibi olan Mustafa Mansur YALVAÇER, İngilizce bilmektedir.